24 t/m 26 Oktober: Verfrissend 

Het bed in Morro Bay lag wel erg comfortabel en dus besloten we lekker een rustdagje in dit dorpje te nemen, een beetje uitslapen, eten, een dutje doen, even ronddwarrelen op het strand, eten en dan weer naar bed. Hoe snel ik dit beschrijf, zo snel ging de dag. Het vloog voorbij, voelde bijna oneerlijk omdat een dagje fietsen in ons hoofd toch wat langer duurt, perceptie, een gek iets.

Van Morro Bay gingen we voor een klein ritje naar Pismo Beach. We zijn volgens mij ons fietsdeel van de reis een beetje aan het verlengen door nu rustig aan te doen. We zijn zo dichtbij onze eindbestemming, dat geeft een gek gevoel. We moesten een klein stukje door het binnenland voordat we weer naar het strand konden, er was geen wind, wel heel veel zon, dat was zweten geblazen. 

In Pismo aangekomen, kwamen we bij een heel erg hip yoghurt tentje genaamd Joy. Dat was op verschillende manieren te merken: 1. Ze verkochten alleen smoothies & yoghurt 2. Er stonden op de muur en de menukaart allemaal happiness spreuken. 3. De eigenaresse vroeg ons of we ons nu extra relaxed en gezond voelden, nadat we haar overheerlijke yoghurtjes gegeten hadden.

De camping was vlak bij het strand, dus besloten we om daar nog even een dutje te doen, nadat ons kleine tentje weer mooi uitgesteld stond naast de grote campers. Alleen was het gekke dat het ons wat moeilijker werd gemaakt om even onze oogjes dicht te doen omdat er allemaal auto’s reden op het strand. Wat voor ons nieuw is.

In de ochtend daarna werden we voor het eerst deze vakantie ons bed uitgebrand door de zon, wat betekent dat we optijd de weg op waren. Vandaag helaas geen zee. Wel weer veel aardbeiboederijen en heuvels! Maar des te zuidelijker we komen des te warmer het natuurlijk wordt. Het was belachelijk warm, alsof we in de zomer door Toscane aan het fietsen waren, want daar deed de route ons aan denken. In Lompoc, hadden wij geluk dat we bij ons motelletje een kleine duik konden nemen in een, volgens hun omschrijving verwarmd, zwembad. Verwarmd was het zeker niet, wel lekker verfrissend! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s